BELEVENIS

Op zoek naar een leuke belevenis, dan is een rondleiding op onze oesterkwekerij iets voor jou. Het is een fantastische gelegenheid om meer te weten te komen over hoe de oester wordt gekweekt, wie ze kweekt, en natuurlijk hoe ze smaken!

SCHOLEN

Een bezoek aan de oesterkwekerij is voor alle leeftijden. Scholen uit lager onderwijs leren iets bij over leven in de zee en hoe de oesterdiertjes groeien, terwijl we voor leerlingen uit het middelbaar ons aanpassen aan de studierichting (Milieuwetenschappen, Voeding-Verzorging,...)

PRAKTISCH

Een oestertoer duurt ongeveer een uur tot anderhalfuur. Dit hangt steeds af van de extra interesse en vragen die er van de groep komen. Een deel van de rondleiding gaat buiten door, voorzie zeker een regenjas of paraplu bij twijfelachtig weer.

Ga voor een op en top culinaire ervaring en laat je verwennen door een lekkere maaltijd.

Na de rondleiding kan je naast het proeven van enkele oesters de voetjes onder tafel schuiven voor een lekker diner zoals een uitgebreide oester- en zeevruchtenbar, visbuffet of een driegangenmenu. De keuzes & mogelijkheden zijn na te lezen in onze folder.

Folder Dagreis

Prijzen

Onze twee meeste populaire formules opgelijst. Andere mogelijkheden in onze folder.

Een rondleiding kan iedere dag gepland worden, ook tijdens het weekend. Er is een minimum van 17 personen vereist, maximum 80 à 90 personen zijn mogelijk. Er is steeds een alternatief mogelijk voor mensen die geen oesters lusten.

Oesterdegustatie

12,00PP

  • Rondleiding oesterkwekerij
  • 2 Oostendse holle oesters
  • 1 Glas witte wijn

Oesterdegustatie Plus

16,00PP

  • Rondleiding oesterkwekerij
  • 3 Oostendse holle oesters
  • 1 Glaasje prosecco